Provoněná masérna mi přivábila spokojenou klientelu

8

Pražský masér Michal Volek zbožňuje svou práci natolik, že si míchá vlastní masážní oleje. Spojení s BEWIT Michalovi přineslo nezměrnou lehkost a mimořádnou kvalitu.

Jak se vám BEWIT dostal do života?

BEWIT mi přišel do života přirozeně, s lehkostí. Už předtím, než jsem poznal BEWIT, jsem se s aromaterapií a esenciálními oleji seznamoval. Avšak asi ne v úplně ideální kvalitě.

BEWIT Wellbeing Ambasador Michal Volek

Poprvé jsem BEWIT zavnímal u své klientky, kterou jezdím masírovat. Měla doma esenci SELFLOVE. Při masáži byl puštěný difuzér a vůně této esence mě překvapila a zaujala. Tento esenciální olej patří dnes k mým nejoblíbenějším.

Druhé setkání proběhlo na festivalu Evolution v Praze, kde jsem si koupil ve stánku BEWIT od pana Černoty difuzér a více si zvědomil, že tato značka existuje.

Jak se změnila vaše terapeutická praxe s BEWIT?

Díky BEWIT se mi provoněla masérna! Často mi klienti ihned po vstupu do prostor masérny řeknou, jak krásně to tam voní. Takže difuzér v masérně je od doby, co jsem poznal BEWIT samozřejmostí. Další věc, co se změnila, jsou masážní oleje. Díky kvalitním za studena lisovaným olejům, často v BIO kvalitě, jsem si začal míchat své originální masérské oleje. Je to taková alchymie, která mě velmi baví. Používám slunečnicový olej, frakcionovaný kokosový olej, mandlový olej, nově i oleje z meruňkových a hroznových jader. Snažím se oleje kombinovat tak, aby vznikl pro mne i klienty ideální masážní olej. Přidávám do těchto směsí rostlinných olejů i esenciální oleje a vznikne tak jedinečný produkt. Např. olej se směsí esenciálních olejů MOVE IT na podporu kloubů a pohybového aparátu, olej s NOBAPA proti bolesti zad, či olej s Kadidlem, které má širokospektrální účinky nejen na fyzické tělo.

V tomto ohledu je spolupráce s BEWIT pro mne ohromným přínosem.

BEWIT Wellbeing Ambasador Michal Volek

Co konkrétně ve své praxi nejčastěji využíváte?

Používám esenciální oleje a nosné oleje. BEWIT má širokou paletu směsí esenciálních olejíčků, které se při masážích dají kombinovat s nosnými oleji a mohou být klientům prospěšné v mnoha oblastech.

A prozradíte nám, které produkty používáte osobně?

Používám esenciální oleje do difuzéru, v kuchyni jsme si oblíbili LNĚNÝ olej v super fresh kvalitě či KONOPNÝ olej. Používám také PRAWTEINY včetně PRAWTEINU C60 a samozřejmě oleje na masírování.


BEWIT Wellbeing Ambasador Michal Volek

Co říkáte na náš Wellbeing program?

Ve využívání tohoto programu jsem ještě na začátku. Stále se seznamuji s výrobky, jejichž škála se rapidně rozrůstá. Každopádně doporučuji, co to jde. Zastávám názor, že o kvalitu a přínos je třeba se dělit. Na mém webu jsem si vytvořil záložku BEWIT a dělím se tam o své zkušenosti s výrobky. Také je propaguji přes své sociální sítě. Věřím, že v budoucnu využiji tuto skvělou možnost šířit poselství BEWIT a zároveň si i finančně přilepšit naplno.

Máte na srdci ještě něco, co byste rád sdělil našim čtenářům?

Ať si každý úžívá s lehkostí a radostí svou cestu na této úžasné planetě a obohacuje sebe i ostatní svou jedinečností.

BEWIT Wellbeing Ambasador Michal Volek

Michal Volek

Bydliště: Praha

Nejobílbenější BEWIT produkt: Esenciální olej Frankincense Quattuor (čtyřdruhové kadidlo)

Součástí BEWIT FAMILY od: 09/2021