Jezte zdravě, i když nemáte moc času. Vaším esem v rukávu se stanou BEWIT proteinové nápoje

12

Vyvážená strava s dostatečným množstvím nezbytných živin je osvědčeným receptem na štíhlou linii, zdraví a životní elán. Ale připravujte si výživná a chutná jídla, když je vám každá minuta drahá. To chce něco, co obsahuje všechny potřebné látky a současně je hotové raz dva. Třeba jako BEWIT proteinový nápoj

Ve světě zdravé výživy a zdravého životního stylu se proteiny skloňují zleva zprava. Není divu. Bílkoviny, což je český název pro protein, jsou základním stavebním kamenem našeho těla. Slouží ke stavbě tkání a podpoře správného metabolismu. Přispívají tedy například k regeneraci a růstu svalů, ale s úspěchem se používají také při redukci hmotnosti

Problém je v tom, že moderní člověk má obecně ve stravě proteinů spíše nedostatek. V případě, že neholdujete živočišným produktům, máte prostor ještě o něco omezenější. Rostlinné zdroje bílkovin totiž musíte vhodně kombinovat, aby se do těla dostaly všechny, které jsou důležité. Hodí se tak usnadnění v podobě už hotového doplňku.

Pro koho jsou proteinové drinky vhodné

Velkou pomocí je tak rostlinný proteinový nápoj pro vegetariány a vegany, protože bude nejspíš sestavený tak, aby potřebné bílkoviny obsahoval komplet. 

Proteinové nápoje mají v oblibě také siloví i vytrvalostní sportovci. Jedni s nimi budují svaly, druzí podporují regeneraci. A je jedno, jestli sportujete rekreačně, profesionálně, nebo teprve začínáte.

Ocení je i lidé, kteří se rozhodli vypořádat s nadbytečnými kily. Popoženou spalování tuků, zasytí na dlouhou dobu, a protože organismus výborně vyživí, zkrotí i chutě na mlsání po večerech.

BEWIT Proteinové drinky jsou ale všeobecně skvělé pro všechny, kdo se chtějí o své tělo starat, jen nemají tolik času. Většinou totiž bývají obohacené také o vlákninu, případně o další nezbytné látky, vitamíny a minerály. Snadno tedy doplní vaši denní dávku živin.

BEWIT Proteinový nápoj

Proč proteinové nápoje BEWIT 

Proteinové drinky z dílny BEWIT jsou toho příkladem. Použili jsme jen veganské, bio a 100% přírodní suroviny a dokonale jsme je vyladili po nutriční i chuťové stránce. 

Mají vysoký obsah rostlinných bílkovin, vlákniny i živin. Jsou plné antioxidantů, takže vás vyzbrojí do boje s volnými radikály. Jejich součástí je vitální houba reishi, která posílí váš imunitní systém a pomůže udržet správnou hladinu cholesterolu. Díky svému složení vás navíc naše nápoje zasytí, dodají energii a sílu, a přitom jsou lehké, aby nezatěžovaly trávení. 

Vytvořili jsme devět skvělých příchutí, takže si vyberete, ať už preferujete ovocné nebo kakaové tóny. Všechny jsou ve variantě slazené buď stévií nebo třtinovou šťávou.

A co je také důležité, pro jejich přípravu v zásadě nepotřebujete nic víc než šejkr a vodu nebo rostlinné mléko

TIP: BEWIT Proteinové nápoje poslouží jako skvělá snídaně, když ráno spěcháte do práce a nechcete vyrážet s prázdným žaludkem. Pochutnáte si na nich ale i kdykoliv jindy během dne. Třeba když doplňujete energii před sportováním nebo po něm, chcete jen lehce povečeřet nebo máte malý hlad na rychlou svačinku v práci.

Stačí do vody nebo rostlinného mléka přidat množství prášku podle návodu a získáte buď lahodné smoothie nebo výtečnou kaši. Ale můžete s nimi kouzlit mnohem víc a občerstvení si vymazlit k dokonalosti. Pro začátek vyzkoušejte třeba tento náš velmi snadný a rychlý recept na využití BEWIT proteinových nápojů.

BEWIT Proteinový nápoj

Rychlý ovocný koktejl s BEWIT Proteinovým nápojem, karob

Budete potřebovat:

Způsob přípravy:

Hrušky nakrájejte na plátky.

BEWIT Proteinový nápoj

Vložte je do mixéru, zalijte rostlinným mlékem a přidejte porci proteinového nápoje.

BEWIT Proteinový nápoj

Vše mixujte, dokud se ingredience nespojí a... Hotovo! Můžete si vychutnat výživný koktejl.

BEWIT Proteinový nápoj

Předchozí článek Další článek