Denně několika tisícům lidem ukazujeme, proč je stěžejní návrat k přírodě

11

Melánie a Štěpán stojí za nádherným projektem Síla pro život. Esenciální oleje BEWIT pro ně byly logickým krokem na cestě vzdělávání lidí, kteří chtějí vzít své zdraví do vlastních rukou.

Máte úspěšný online projekt. Můžete nám stručně představit, o co konkrétně jde?

Již před několika lety jsme se začali věnovat zdravému životnímu stylu, detoxikaci a hlavně síle divokých bylin. Vznikla tak Síla pro život, která dnes dodává informace, inspiraci a praktické rady několika tisícům lidí, kteří chtějí vzít zdraví do svých rukou.

Vidíme opravdovou potřebu návratu k přírodě. Mnohé nebo možná všechny dnešní nemoci a celkový stav naší společnosti jsou způsobeny technologizovaným stylem života a skrze ztrátu kontaktu s přírodou. V našich webinářích a kurzech předáváme informace a praktické nástroje jak tuto disbalanci znovu vyvážit.

Bewit ambasadori Stepan a Melanie Matejkovi

V dnešních dnech vidíme obrovskou šanci v tom, že se probouzí vědomí lidí. Začínáme se jako lidé opět ptát po smyslu života a po smyslu všech vymožeností dnešní doby. Slouží nám opravdu? Nebo nás spíše odvádějí od podstaty a svobody?

Naším povoláním a misí Síly pro život je ukázat všem, kteří chtějí a jsou připraveni udělat potřebné kroky, že se můžeme v intenzivním vztahu k přírodě uzdravit a dát tak impulz k udržitelné změně.

Jako členové BEWIT Family máte mnoho online nástrojů a možností k rozvoji vašeho podnikání. Jak vám to v praxi funguje s propojením na váš stávající projekt Síla pro život?

Velmi oceňujeme servis a vstřícnost, které nám jsou jako členům BEWIT Family denně předkládány. Především jsou to přehledně uspořádané materiály, které máme k dispozici v naší virtuální BEWIT kanceláři. Tyto materiály používáme jak pro nás osobně, tak pro naši komunitu. Oceňujeme hlavně podrobné popisy působení terapeutických esenciálních olejů. To je pro naši práci velmi hodnotné. Dále se velmi pohodlně pracuje se všemi odkazy, které můžeme naší komunitě poskytnout. Jde zde hlavně o vzdělávání lidí z důvodů, které jsme zmínili výše, a to je nám velmi sympatické.

Považujete Wellbeing program za možnost kvalitního přivýdělku pro každého, kdo chce pomáhat sobě a ostatním?

Už záhy poté, co jsme začali podnikat, se na nás začaly obracet různé firmy nabízející všemožné produkty, abychom se zapojili do jejich provizního systému. Víte, pokud chcete jen vydělávat peníze, tak se dá doporučovat vše od rána do večera. To nám není sympatické.

S BEWIT to bylo úplně o něčem jiném. Nejprve jsme vše vyzkoušeli. Seznámili jsme se s Jirkou Černotou (zakladatel BEWIT) a objevili jsme opravdu kouzlo esenciálních olejů, které jsou jakýmsi dalším logickým krokem, když používáme divoké bylinky. Rádi sdělujeme naše zkušenosti dále. A odpověď na vaši otázku: ano, dá. A přáli bychom to více lidem.

Jaké výrobky BEWIT patří mezi vaše oblíbené?

Našimi oblíbenci jsou hlavně jednodruhové oleje: borovice, tea tree, kadidlo, cedr, pomeranč, citron a růže. Rádi na sebe necháváme působit jejich vůně a jemnou informaci a sílu.

Mezi další velké oblíbence patří také PRAWTEINY, jako např. Moon, který nádherně harmonizuje ženský cyklus, a KIDS, který výrazně přispívá k dobré náladě v celé rodině.

Rádi využíváme také zelené potraviny, a to hlavně chlorellu vulgaris, ta je mnohem lépe stravitelná než ostatní druhy této řasy a pomáhá tak jemně a denně detoxikovat organizmus.

Bewit ambasadori Stepan a Melanie Matejkovi

Co byste ještě na závěr sdělili našim čtenářům?

Zažíváme nyní znovuoživení vztahu k bylinám. Již od nepaměti lidem pomáhají a předávají nám svou moudrost. Esence jsou takovým urychlovačem, klíčem k jejich podstatě. Navíc nás ladí na poselství bylin, kterým jsme se poslední dobou intenzivně zabývali. Vznikla tak řada inspiračních karet, které nám pomohou otevřít se jemnohmotnějším impulzům rostlin.

Kdo tedy hledá v této oblasti pomoc pro své zdraví, jak fyzické tak psychické, tak je s esenciálními oleji na dobré cestě.

Jsme rádi, že u nás v Čechách existuje firma, která má dobrý základ, jejíž filozofie je PRO přírodu a ne PROTI ní. A že se na jejím úspěchu můžeme aktivně podílet. Budeme-li jako lidé zdravější a spokojenější, bude i naše budoucnost vypadat jinak. Jak? To je na každém z nás. I na tobě, když tyto řádky čteš.



Štěpán a Melanie Matějka

Bydliště: Jindřichovice pod Smrkem

Nejobílbenější BEWIT produkt: Esenciální olej Borovice

Součástí BEWIT FAMILY od: 02/2021