Láskyplný vztah a intimní harmonie

15

Základem každého kvalitního vztahu je důvěra, komunikace a poznání svého protějšku. Možná se vám někdy stalo, že jste narazili na nepochopení, očekávání nebo vyjádření partnera, které vám nebylo tak zcela blízké, nebo jste se nedokázali z nějakého důvodu uvolnit a užít si tak naplno společné chvíle.

K tomu, jak docílit harmonie ve vztahu, jsme si pro vás připravili pár rad a tipů, které vám pomohou odstranit překážky a posílí vzájemnou důvěru.

BEWIT Sada Laska a Intimita

Buďte kreativní

Každý vztah může čas od času sklouznout do stereotypu. Tomu můžete zabránit, když se budete snažit objevovat společné touhy, trávit spolu čas a najdete společné uvolnění během vašich intimních chvil. K takovýmto příležitostem si můžete dopřát zpestření s naší sadou BEWIT Láska a intimita. Součástí sady jsou produkty na podporu uvolnění, sebedůvěry a zesílení intenzity prožitků, které ocení jak ona, tak on. 

BEWIT Sada Laska a Intimita

Mějte k sobě vzájemný respekt

Pro každý vztah, a to i ten intimní je důležité respektovat protějšek. Každý z nás je jiná osobnost. To, jak vnímáme druhé se může u lidí lišit, proto je velice důležité naladit se na druhou osobu a poznat její vnímání, nebo taky jak určité věci a situace prožívá a po čem touží. 

Způsoby vyjádření lásky

V partnerském vztahu často dochází k nepochopení, kdy jedna strana vyjadřuje lásku jiným způsobem než ta druhá a ta se pak cítí nedoceněná, nepochopená nebo málo milovaná. Pro některé je důležité vyjádření lásky slovem, pro jiné gesty, někdo je zase více starostlivý a má potřebu o partnera pečovat. K tomu, abychom potřebám partnera porozuměli a pochopili, jakým způsobem nám vyjadřuje lásku on, je nutnost být otevření, naslouchat a také se vyjadřovat konkrétně, aby nás partner pochopil a věděl, co od něj očekáváme.

BEWIT Sada Laska a Intimita

Komunikujte otevřeně a harmonizujte své touhy

Komunikace jako základ všeho. Dobrý vztah stojí na harmonické komunikaci a je předpokladem pro důvěru a uvolnění našich emocí. Nebojte se partnerovi říct, co si přejete, jak se cítíte nebo co naopak nechcete. Je dost možné, že signály, které vysíláte, nechápe. Ve společnosti se často setkáváme se stigmaty, kdy se od nás něco očekává. Ale pravdou je, že nemusíme dělat nic, co by nám nebylo příjemné nebo je v rozporu s tím, co chceme.