Nejvýhodnější nabídka roku Essential Black Weekend je tady!

Zjemňující tělový peeling s esencí levandule | Esenciální péče o tělo

7

Naše pokožka každodenně čelí nástrahám z okolního prostředí, které mohou vést k jejímu oslabení. Správná péče je proto klíčová pro udržení mladistvého a zářivého vzhledu.

Připravte si s námi jednoduchý recept na ošetřující tělový peeling, který využívá nejčistější ingredience. Jemné krystalky soli z Mrtvého moře poskytují šetrnou exfoliaci, odstraní odumřelé buňky a zjemní kůži. Esenciální olej z levandule pokožku zklidní a obohatí ji o příjemnou vůni. Tento peeling nejenže podporuje regeneraci pokožky, ale také podporuje její mladistvý vzhled a vitalitu.

Pro zobrazení videa je potřeba povolit marketingové cookies. Otevřít nastavení cookies

Příprava - 10 minut
Náročnost - jednoduchá
Použití - péče o pokožku

Potřebné ingredience

4 kapky esenciálního oleje BEWIT Levandule (vybírat můžete z více druhů)
2 lžíce BEWIT Frakcionovaného kokosového oleje / MCT
5 lžic BEWIT Soli z Mrtvého moře, v práškové formě
BEWIT Skleněná dóza, hnědá, 30 g, se zlatým víčkem

Postup

Do misky vsypte pět lžic soli z Mrtvého moře.

Přidejte dvě lžíce frakcionovaného kokosového oleje. Ten je díky své neutrální vůni, tekuté konzistenci a dobré vstřebatelnosti perfektní nosnou bází pro kosmetické přípravky.

Kápněte čtyři kapky levandulového esenciálního oleje. Vybírat můžete například z těchto druhů: BEWIT Levandule, BEWIT Levandule Kašmír, BEWIT Levandule Francie, BEWIT Levnadule Spike. Pro ženy může být ideální volbou esenciální olej BEWIT Levandule Francie s výrazným květinovým aroma, zatímco BEWIT Levandule Kašmír nabízí jemně hořké tóny, které mohou více preferovat především muži.

Vše důkladně promíchejte.

Přemístěte hotovou směs do uzavíratelné nádoby. Skvěle poslouží například naše skleněná dóza se zlatým víčkem.

Peeling použijte během sprchování nebo koupele na vlhkou pokožku celého těla.
Tip: Pro ještě intenzivnější péči zkuste pokožku navlhčit BEWIT Esenciální vodou z levandule před aplikací peelingu.

Peeling nanášejte na vlhkou pokožku v malém množství. 

Krouživými pohyby jemně masírujte peeling do pokožky. Zaměřte se zejména na oblasti, kde je pokožka hrubší, jako jsou lokty, kolena a paty. Buďte opatrní v oblastech s citlivější pokožkou.

Po aplikaci peelingu důkladně opláchněte tělo teplou vodou, aby se odstranily všechny zbytky krystalků.

Tento tělový peeling s esencí levandule je skvělým doplňkem vaší péče o tělo. Využívá síly přírodních složek k tomu, aby vaši pokožku nejen vyčistil, ale také ji zklidnil a dodal jí krásnou vůni. Jednoduchost přípravy a přírodní složky činí tento peeling ideálním k udržení pokožky zdravé, mladistvé a plné vitality. Věnujte tedy své pokožce tu nejlepší péči s tělovým peelingem, který podpoří její regeneraci a zanechá ji jemnější, svěží a krásně provoněnou.