6+2 tipy, jak na ucpaný nos a svědění očí přírodní cestou

13

Je jaro a vy byste si ho tak rádi užívali plnými doušky. Jenže – vaše tělo vám říká stop. Kýcháte, teče vám z nosu a neustále vás svědí oči. Jak překonat období sezónních výzev i bez preparátů z lékárny? Poradíme pár tipů z přírody, které vám uleví od potíží a dodají jarní optimismus: čtěte, šiřte, praktikujte. 

Příroda ví, jak uvolnit ucpaný nos a zklidnit svědění očí

Hepčík, konečně jaro!

Slunce hřeje, všechno pučí a venku to voní jarem. A ačkoliv milujete tohle roční období, přes nadměrné kýchání, škrábání v krku a slzení očí si ho nedokážete radostně užít. Trefili jsme se? Tak to vám položíme další otázku a slibujeme, že už bude poslední. Když se řekne “tobolka”, naskočí vám automaticky dovětek “Kokoška pastuší”? Pokud je vaše odpověď 2x ano, anebo vám tato hříčka alespoň vykouzlila úsměv na tváři, pokračujte s otevřenou myslí dál – toto je čtení pro vás. 

Přírodní a účinná sada proti sezónním neduhům

Abyste se lépe vypořádali s přehnanou reakcí vašeho těla na dráždivé látky, sestavili jsme pro vás praktický balíček Volný nos a klidné oči. Najdete v něm naději na šetrnou a účinnou úlevu v podobě aroma difuzéru, 6 esenciálníchů olejů v certifikované terapeutické kvalitě a 2 vegan a raw BEWIT PRAWTEINŮ k vnitřnímu použití, které podpoří holistický účinek na hlubších úrovních.

Sada přírodních produktů pro zvládnutí sezónních výzev

Týkají se vaše chronické sezónní obtíže hlavně dýchacích cest? Pak sáhněte po 100% přírodním a čistém éterickém oleji Eukalyptus globulus. Jeho pronikavá, osvěžující a lehce bylinná vůně podpoří dutiny a pomůže vám svobodně dýchat. Používejte tuto přírodní silici k inhalaci pomocí difuzéru během dne anebo k aromaterapeutickým masážím večer. Eukalyptus Globulus je spolu s dalšími blahodárnými rostlinami také součástí směsi esenciálních olejů BEWIT Colwit – tou doporučujeme masírovat hrudník nejen při projevech sezónního nepohodlí, ale pokaždé, když cítíte únavu a slabost, jako by na vás “něco lezlo”

TIP: Bije vaše tělo na poplach, ale vy mu zrovna nemůžete dopřát pořádný odpočinek? Pro rychlou úlevu od potíží si v kritických chvílích připravte cestovní inhalační tyčinku s pár kapkami přírodního esenciálního oleje ze směsi BEWIT Alg.

Kde je “Alg”, tam je i účinná přírodní pomoc od všech “alg” projevů

Čerpejte moudrost a sílu z přírody

Pokud jste z nejhoršího venku, zapracujte na znovuobnovení své tělesné, duševní i psychické rovnováhy posilujícími esenciálními oleji. K takovým patří i naše dvě směsi, Ochránce a Vnitřní dítě. 

První z nich, BEWIT Bodyguard s bylinkově mentolovým aroma, posílí vaši tělesnou odolnost a vitalitu – třeba formou podpůrných masáží plosek nohou, které se stanou vaším každodenním osobním rituálem a tím pravým energetickým štítem pro vás.

Jako druhou podpůrnou směs pro zvládání sezónních trápení jsme vybrali BEWIT Inner Child, a to kvůli její čistící schopnosti v rovině psychické a spirituální. Stačí pár kapek do aroma difuzéru a ponoříte se do energie bezpečí, přijetí a pochopení, ve které můžete začít odkrývat své staré, nefunkční přesvědčení a emocionálních vzorce.

TIP: Zdraví začíná ve střevech, jak věděl už slavný starověký lékař Hippokratés. Podpořte proto i vy svůj střevní mikrobiom směsí esenciálních olejů BEWIT Coldet – ideálně pravidelnou masáží partií břicha.

3krát denně 1–3 espresso lžičky BEWIT Prawtein a uvolní se vám nos a zklidní oči

Zbavte se nepříjemných “ALG “ obtíží už napořád

Chcete umocnit účinek esenciálních olejů a jednou provždy “nabrat dech”? Zařaďte do svého jídelníčku přírodní doplňky stravy: šetrně zpracované veganské prawteiny s kakaovými boby bohaté na nejrůznější vitamíny, minerály, antioxidanty, rostlinné tuky a proteiny, včetně blahodárných esenciálních olejů, bylin, hub a dalších mikronutrientů.

V případě vašich obtíží doporučujeme BEWIT PRAWTEIN Alg pro znovuobnovení celostní harmonie doplněné o BIO a RAW aloe, koriandr, kopřivu či třeba jalovec – a také duševně i fyzicky posilující  BEWIT PRAWTEIN Cordyceps Plus obsahující housenici čínskou, jednu z nejvíce ceněných medicinálních hub tradiční čínské medicíny. 

Zůstali jste s námi až do konce? Pak už zbývá jediné: popřát vám “Na zdraví” a “Dobrou chuť”! Za každou sdílenou zkušenost se sadou přírodních pomocníků pro volný nos a klidné oči vám předem děkujeme. Ať je ku prospěchu všem.