3 tipy, jak načerpat sílu a udržet si mentální pohodu v období předvánočního shonu: duševní harmonie, odolnost, vitalita, energie

10

Blíží se konec roku a s ním i svátky a tolik vysilující předvánoční shon. Obchody jsou přeplněné k prasknutí, v práci vše dokončujeme a připravujeme tak, abychom mohli na nový rok začít zase s tzv. „čistým stolem“.

Zkuste to protentokrát jinak.

Pro zobrazení videa je potřeba povolit marketingové cookies. Otevřít nastavení cookies

V dobré náladě, síle a energii.

BEWIT sada Jasna mysl

Zde jsou 3 osvědčené tipy, které v tomto uspěchaném období jistě oceníte.

  1. Jak obnovit duševní harmonii

Byť se to zdá snadné, udržet si svůj vnitřní klid a duševní energii může být pořádnou výzvou. A co si budeme povídat. Předvánoční shon nám v tom moc nepomáhá.

Nedovolte přetažené a přepracované mysli aby vás ovládala. Příjemně uzemňující vůně esenciálních směsí BEWIT Antis, BEWIT Clarity či esenciálního oleje BEWIT Kadidlo Serrata vám navodí příjemné zklidnění a uvolnění.

BEWIT sada Jasna mysl

BEWIT PRAWTEIN Love doplní vašemu tělu široké spektrum vitamínů, minerálů a mnoha prospěšných látek, které podpoří vaši duševní harmonii.

  1. Odolnost a vitalita jako základ

Odolnost organismu, i ta hraje v tomto období nesmírně důležitou roli. Posilte ji na fyzické úrovni a vytvořte si ochranný štít s naší vyhlášenou esenciální směsí BEWIT Bodyguard.

BEWIT sada Jasna mysl

O celkovou vitalitu se postará BEWIT PRAWTEIN Green Miracle, jehož síla spočívá v synergickém spojení mimořádně výživných zelených superpotravin.

  1. Udržte si svou energii

Naše životní energie dostává v tomto hektickém období pořádně zabrat. Podpořte ji a obnovte energetické zásoby čistě přírodní cestou.

Poctivě provedená masáž či regenerační koupel doplněná o účinky esenciálních směsí BEWIT Help K či BEWIT 33 vám v tom pomůže.

Konec zbytečného stresu

BEWIT sada Jasna mysl

Hromadí se ve vás s blížícími se svátky napětí a stres. Zařaďte do své každodenní rutiny naše přírodní esenciální oleje a doplňky stravy, které vás v tomto hektickém období maximálně podpoří.

Velmi přínosná vám v tomto období bude i důkladná organizace. Nejen povinností, ale hlavně volného času!

Naplánujte si do svého dne i procházku, jógu, meditaci či posezení s přáteli.

Protože vy jste vždy na prvním místě.

Všechny produkty zmíněné v tomto článku (mimo nosné oleje) najdete v sadě BEWIT Jasná mysl, která byla vytvořena zkušeným odborným týmem, na základě potřeb našich zákazníků. Sada je určena pro celou rodinu, včetně těch nejmenších.

Obsahuje vše, co budete vy a celá vaše rodina v tomto období potřebovat.

BEWIT sada Jasna mysl

Použití terapeutických esenciálních olejů

Aroma difuzér

Do vody přidejte 3-5 kapek směsi esenciálních olejů či esenciálního oleje BEWIT Kadidlo Serrata.

Inhalační tyčinka

Do inhalační tyčinky nakapejte cca 3-5 kapek směsi esenciálních olejů či esenciálního oleje BEWIT Kadidlo Serrata.

Aromaterapeutická koupel

Smíchejte 3–5 kapek esenciální směsi se 3 polévkovými lžícemi smetany, medu nebo tekutého mýdla, a vmíchejte do vodou napuštěné vany.

Tělové sérum

Smíchejte 1 kapku směsi esenciálních olejů s 30 ml nosného oleje a sérum jemně vmasírujte do pokožky celého těla.

Pomocník v lahvičce - inhalace z dlaní

Smíchejte 1 kapku směsi esenciálních olejů s 30 ml nosného oleje.

Nosný olej

Ideální je použít BEWIT Essential Base Oil, který esenciálním olejům umožní dostat se do hlubokých vrstev vaší pokožky. Zvolit ale můžete také kokosový frakcionovaný, olivový nebo třeba slunečnicový olej.