Jak na příjemně strávený Valentýn

15

Valentýn, svátek všech zamilovaných, který slavíme 14. února. Každým rokem se nám v obchodech objeví hromada krásně zabalených sladkostí a růží té nejčervenější barvy. My v BEWIT vám růže a bonboniéry nabízet nebudeme, ale připravili jsme si pro vás pár zdravých tipů a rad, jak můžete trávit Valentýn se svou polovičkou. 

Jak na příjemně strávený Valentýn

1. Dopřejte si vzájemnou masáž

Dovolte si uvolnit svá těla, promasírovat místa, na která se během každodenního uspěchaného života zapomíná a potřebují ulevit. Během doteku se uvolňuje hormon oxytocin, který navozuje pocit lásky a pomáhá vám zmírnit stres. K masáži můžete použít rostlinné oleje s hydratačními a vyživujícími vlastnostmi, do kterých lze přidat pár kapek esenciálního oleje BEWIT LOVE na podporu uvolněné a láskyplné atmosféry.

Jak na příjemně strávený Valentýn masáž

2. Společně uvařená večeře

Pokud patříte k milovníkům dobrého jídla, můžete si společně připravit chutný pokrm a rozdělit si činnosti ve vaření. Společně vám to půjde samo. Můžete vyzkoušet nové recepty a vsadit na nevšední suroviny. Novým jídlem si vytvoříte sváteční atmosféru a možná vám i zachutná natolik, že se stane pravidelným pokrmem ve vaší domácnosti. K přípravě pokrmu použijte kvalitní suroviny a koření. Jídlo tak bude chutné, ale i zdravé. Volit můžete i z některých superpotravin.

3. Pečujte o sebe

Ani na valentýna nezapomínejte na péči o své tělo. Přijměte svátek zamilovaných jako vhodnou příležitost pro společnou péči ve dvou. Navštivte saunu nebo vířivku, kterou si můžete zpříjemnit vůní esenciálních olejů. Nezapomínejte ani na péči o tělo zevnitř s BEWIT PRAWTEIN LOVE na bázi kakaových bobů a 100% přírodních surovin v RAW a BIO kvalitě. Je přirozeným a bohatým zdrojem vitamínů a minerálů. Jeho hřejivě sladká chuť vás okouzlí a jistě bude vhodným dárkem k Valentýnu pro vašeho partnera či partnerku.

4. Užijte si společnou koupel

Možná se potřebujete trochu uvolnit, zrelaxovat tělo i mysl a nabít se energií. Na Valentýna se nabízí ideální možnost dopřát si relax ve dvou a využít tak cenného času spolu. Můžete si napustit horkou vanu při svíčkách a do mýdla či pěny do koupele přidat některý z esenciálních olejů v poměru 3-5 kapek esenciálního oleje na 3 polévkové lžíce mýdla. V sadě BEWIT Love and Intimacy najdete esenciální oleje vybrané jako na míru k příležitosti Valentýna. Navoďte si láskyplnou atmosféru, při které se váš každý všední den stane dnem zamilovaných.

Jak na příjemně strávený Valentýn masáž