Esenciální novinky - To nejlepší z Kanady

23

Kanada, země s úchvatnými scenériemi a domov mnohých rostlin, keřů a stromů, které nám poskytují cenné esenciální oleje.
Prozkoumejte naši novou nabídku esenciálních olejů z Kanady, které jsou svými vůněmi a účinky zcela unikátní. 

Smrkové oleje - proměňte svůj domov v regenerativní oázu svěžesti

Objevte mimořádné terapeutické vlastnosti smrkových olejů. Ty vás spolu se svými posilujícími účinky perfektně připraví na výkyvy počasí i stresovou zátěž. Zároveň pročistí vaše dýchací cesty a navrátí vašemu tělu lehkost a radost z pohybu.

BEWIT Smrkove oleje

Nabízíme hned několik druhů smrkových olejů. Zatímco vůně smrku sivého (Picea glauca) je lehčí a svěžejší, vůně smrku černého (Picea mariana) zaujme svými kořenitými tóny. Vůně kůry a dřeva smrku černého je oproti vůni jehličí dřevitější.

Borovicové oleje - obnovte energetické zásoby v čerstvé vůni borovicového lesa

Pročistěte prostor a podpořte volné dýchání v nádherné vůni borovicových olejů. Ty promění i obyčejnou koupel v útočiště pro obnovu sil pro vyčerpání. Perfektní jsou i k jemně prohřívajícím masážím.

Zakomponujte je do svých pravidelných rituálů. Vaše tělo vám bude vděčné.

BEWIT Borovicove oleje

Nabízíme hned několik druhů borovicových olejů. Zatímco vůně borovice smolné (Pinus resinosa) je výrazně zemitá až kořenitá, vůně borovice vejmutovky (Pinus strobus) je svěží a jemná. Borovice Banksova (Pinus banksiana) má sladce pryskyřičné tóny. 

Jedlové oleje - všestranné dary přírody

Dopřejte si laskavou péči doplněnou o mimořádné účinky jedlových olejů. Jejich svěží vůně prohloubí dech a zažene splíny, když je za oknem sychravo. Dopřejte si jemnou prohřívající masáž či relaxační koupel po náročném dni a naberte síly pro další výzvy.

Nabízíme dva druhy jedlových olejů. Vůně esenciálního oleje z kůry jedle balzámové (Abies balsamea) je pryskyřičná a dřevitá. Esenciální olej z jehličí jedle balzámové (Abies balsamea) je svěžejší, nasládlý.

BEWIT Jedlove oleje

Další kanadské skvosty

Z kanadských novinek jistě zaujme i docela netradiční a přesto velmi blahodárné BIO esenciální oleje z topolu a z chmelu. Potřebnou dávku zklidnění a útěchy očekávejte od BIO esenciálního oleje ze zlatobýlu kanadského.

Důkladnou regeneraci umocní BIO esenciální oleje z vřesny bahenní a z rojovníku grónského (neboli rhododendronu).

BEWIT Kanadske skvosty

Často kladené otázky

Jak se kanadské esenciální oleje používají?

Při používání esenciálních olejů se řiďte aromaterapeutickými principy. Můžete je nakapat do svého difuzéru, přidat do masážních směsí či relaxační koupele.
Detailnější návod k použití je uveden přímo v popicích u jednotlivých esenciálních olejů.

Jaký je rozdíl mezi smrkovými a borovicovými esenciálními oleji?

Smrkové esenciální oleje mají silnější čistící účinky. Borovicové jsou více vhodné na relaxaci a podporu energie.